Aanmelding VerwijsgidsKanker.nl

De afgelopen jaren hebben IKNL, KNGF en NVFL veel overleg gehad over deze database van de VerwijsgidsKanker. We willen dat oncologiepatiënten met hun familie en verwijzers snel bij de juiste zorgverlener komen. De NVFL heeft inhoudelijk meegekeken en de organisatorische kant geregeld. Het KNGF heeft m.n. naar de technische en juridische kant voor gegevensuitwisseling van CKR-geregistreerden gekeken. IKNL heeft de nieuwe website ontwikkeld en beheert deze nu.

Hoe kan ik vermeld worden op de verwijsgidskanker?

De NVFL adviseert iedereen zich (gratis) in te schrijven en toestemming te geven zijn/haar werkadres door te geven aan IKNL om zo in de Verwijsgids Kanker opgenomen te worden. De website gaat 15 november ‘live’ tijdens de Oncologiedagen 2016. We hopen dat we op 2 november een groot aantal oedeem- en oncologiefysiotherapeuten kunnen aanleveren voor database van de Verwijsgids Kanker.
We roepen jullie daarom op om snel en massaal toestemming te geven. Dit kan via mijnKNGF.nl op de pagina ‘Mijn gegevens (eerst inloggen) onderaan in het blok Toestemming. Klik op 'bewerk' om de toestemming te verlenen door 'Ja' aan te vinken. De gegevens worden dan doorgegeven aan IKNL en en opgenomen in de Verwijsgids Kanker. Alleen de CKR-geregistreerde oedeem- en oncologiefysiotherapeuten worden opgenomen.

Op korte termijn zal er een automatische koppeling worden gerealiseerd om de gegevens op de VerwijsgidsKanker.nl up-to-date te houden. Het is van belang dat uw gegevens op MijnKNGF.nl altijd actueel zijn.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Joost Boelens via e-mail j.boelens@kngf.nl o.v.v VerwijsgidsKanker.