28 april 2021

OncoNet Nieuws over bijscholing en upgrade

Onderstaand brengen we je graag op de hoogte van de nieuwste OncoNet ontwikkelingen

Upgrade scholing: e- learning beschikbaar

Sinds februari kun je de upgrade scholing bestellen. De upgrade scholing is ‘verplicht’ voor fysiotherapeuten die tot het samengaan met de NVFL alleen geregistreerd stonden in de zorgzoeker ná medische behandeling. In verband met de coronapandemie is de scholing georganiseerd als e-learning.
Rond de e-learning vóór 1 juni af!

Per 1 juni schrijven we degene die niet voldoen aan deze verplichting uit Onconet. De kosten voor de e-learning bedragen € 120 en het is met 8 punten geaccrediteerd voor het register Algemeen fysiotherapeut en het Vrije deel van het KRF NL, ook voor het Keurmerk-register.

Via deze link om de e-learning te bestellen. 

BIJSCHOLING Onconet 2021

Alle geregistreerde fysiotherapeuten bij Onconet moeten zich 2x per 3 jaar bijscholen. Daarom organiseren NVFL en  Onconet, in samenwerking met het NPi, jaarlijks een scholingsdag die tevens als e-learning is te volgen.

Let op: De bijscholing 2021 vindt, in tegenstelling tot een eerder bericht, plaats op 12 juni.

Op 12 juni houden we in een ochtendprogramma een virtuele bijeenkomst waarin we enkele actuele zaken bespreken. Er is ook gelegenheid voor interactie.

Deze virtuele bijeenkomst verwerken we, in combinatie met enkele lezingen uit de ICPTO,  tot een e-learning. Het maken van deze e-learning vormt de bijscholing voor 2021.

Sowieso geldt het volgen van de gehele ICPTO, in combinatie met het maken van de e-learning, als vervanging voor de bijscholing.