10 mei 2021

Online NVFL Congres: Podcast Palliatieve zorg, IPT-HOPE en richtlijn oncologie

In deze 7e podcast aflevering gaan we in gesprek met verschillende sprekers die aanwezig waren tijdens het online Congres van de NVFL

Beluister de podcast

Vanuit het NVFL bestuur nam Michelle Verseveld deel in deze podcast. Zij is naast bestuurslid ook oncologie fysiotherapeute en klinisch epidemioloog.

Verder namen Joeri Gilissen, dagvoorzitter en oncologie fysiotherapeut én Theo Ruitenbeek, oud voorzitter NVFL, oncologie fysiotherapeut en lid van de IPT-HOPE, ook deel aan deze podcast aflevering. Palliatieve zorg, de internationale ontwikkelingen binnen de IPT-HOPE en de nieuwe richtlijn oncologie komen in deze uitzending uitgebreid aan bod. 

De nog openstaande belangrijke vraagstukken vanuit de kijkers van het online NVFL congres zijn vanuit de NVFL o.a. door Michelle geselecteerd om voor te leggen aan de gastsprekers. De vraagstukken gaan over eerdergenoemde en worden o.a. voorgelegd aan oud voorzitter NVFL en IPT-HOPE lid Theo Ruitenbeek. Wat is de IPT-HOPE? Wat zijn de actuele ontwikkelingen internationaal vanuit de IPT-HOPE? Wat zijn de speerpunten bij de nieuwe richtlijn oncologie? Michelle Verseveld geeft in deze podcast ook uitgebreid toelichting op nieuwe richtlijn oncologie en wat er van belang is bij de ontwikkeling ervan. Vanuit Physio Global neemt ziekenhuisfysiotherapeut Ikazia Adriaan Ruesink als presentator ook deel aan deze podcast. 

Hier vind je de 7e podcast

Luister ook de voorgaande podcasts:


Anchor

Spotify

Apple podcasts