antoni-van-leeuwenhoek-2.jpg
04 februari 2022

Onderzoek: Delphi studie

Mijn naam is Coralie Arends, ik ben huidtherapeut en klinisch epidemioloog. Ik ben werkzaam in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis waar ik promotie onderzoek (PhD) doe naar patiënten met lymfoedeem na hoofd-halskanker. 

Voor een nieuwe studie zoek ik experts op het gebied van hoofd-hals lymfoedeem. Het doel is om te onderzoeken of er consensus mogelijk is over het diagnosticeren, classificeren, meten en behandelen van lymfoedeem na hoofd-halskanker behandeling. Het onderzoek bestaat uit drie rondes, bestaande uit vragenlijsten die maximaal 30 min invultijd vragen. Na de eerste ronde, met vooral open vragen, volgen er nog twee rondes tussen nu en juni 2022. 

Ben jij een zorgverlener die de afgelopen 2 jaar minimaal 5 patiënten met hoofd-hals lymfoedeem behandelde? Of publiceerde je minimaal 1 artikel over hoofd-hals lymfoedeem?

Dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan dit onderzoek.

Klik hier voor directe toegang tot de 1e ronde. Als dit niet werkt, kopieer dan de volgende link in de adresbalk: https://exploratio.nl/intake/aa/zaodut553q2wX50.

Bij vragen/twijfel mail je naar: c.arends@nki.nl.