nvfl-congres-14-15-april-2023.jpg
15 juli 2022

Het NFP-congres is verplaatst

Wij zijn helaas genoodzaakt om het congres te verzetten naar 14 & 15 april 2023. Op dit moment zijn er nog te weinig inschrijvingen voor ons mooie congres op 2 & 3 september 2022.

De locatie en het programma blijven hetzelfde. Er hebben zich genoeg sponsoren aangemeld en we hopen deze dan ook volgend jaar te mogen verwelkomen. De website www.achtbaancongresNVFL.nl blijft actief met actuele informatie. Op tijd registreren is voor ons belangrijk om niet op het laatste moment een congres te hoeven annuleren, er zijn helaas deadlines bij alle congreslocaties waarop je kosteloos kunt annuleren. 

Heb je je wel al ingeschreven dan blijft deze staan voor volgend jaar. Mocht je niet kunnen op deze datum dan krijg je uiteraard je geld terug. 

Had je je nog niet aangemeld omdat deze datum niet goed uitkwam, pak dan nu de kans om je spoedig in te schrijven voor de nieuwe datum via de website www.achtbaancongresNVFL.nl. Laten we er met elkaar in 2023 een mooi congres van maken!

Excuses voor het ongemak, maar annuleringsvoorwaarden maken het onmogelijk voor ons om langer te wachten met het verzetten naar een later tijdstip. 

We zien elkaar heel graag in Walibi op 14 & 15 april 2023!

Een zomerse groet namens het bestuur!