antoni-van-leeuwenhoek-2.jpg
28 oktober 2022

Enquête 'Bewegen & Kanker'

Jouw medewerking gevraagd

Onderzoekers uit het UMC Utrecht, Antoni van Leeuwenhoek en Radboudumc zijn momenteel bezig met het ontwikkelen van de website 'Bewegen & Kanker' als aanvulling op de al bestaande website 'Voeding & Kanker' (voedingenkankerinfo.nl). Het doel van deze website is om wetenschappelijk bewijs omtrent bewegen bij kanker te vertalen naar concrete adviezen en tips die makkelijk toegankelijk zijn voor zowel de patiënt als voor de beweeg- en zorgprofessional. Daarnaast zal deze website de mogelijkheid bieden om vragen te stellen aan deskundigen over bewegen bij kanker.
 
Om ervoor te zorgen dat deze website aansluit bij de wensen van de beweegprofessional willen zij jullie vragen om een korte vragenlijst in te vullen (duur: circa 5 minuten). Met behulp van deze vragenlijst willen zij in kaart brengen welke functionaliteiten en informatie jullie graag terug zien op de website. 

Alvast bedankt voor jullie bijdrage. 
 
De vragenlijst invullen
 

Met vriendelijke groet,
 
Namens de betrokken onderzoekers,
Anne May (UMCU), Martijn Stuiver (AvL), Laurien Buffart (Radboudumc), Maike Sweegers (AvL), Anouk Hiensch (UMCU) en Marieke ten Tusscher (Radboudumc)