regio-nvfl-klein.jpg
27 oktober 2022

Online regio-avonden over de Richtlijn Oncologie

Ter compensatie van de regioavond op 11 oktober 2022 die geen goede doorgang kon hebben, is er besloten om de regiobijeenkomst met het onderwerp ‘richtlijn oncologie’ nogmaals aan te bieden op 15 november 2022.

Inhoud van de regioavond:

Tijdens deze regioavond presenteert onze collega Michelle Verseveld de moeilijke aspecten uit richtlijn oncologie en gaan we hierover digitaal in gesprek. Daarnaast is er een Meet&Greet met het bestuur. Denk aan het kennismaken met het bestuur, maar ook vragen over actuele zaken waarbij de vereniging betrokken is en verwachtingen voor de toekomst. Hiervoor kunnen digitaal alvast vragen worden aangeleverd bij de aanmelding voor deze avonden. Als laatste onderwerp hebben we het over de vergoeding van oedeemfysiotherapie. In de afgelopen periode hebben er gesprekken met enkele zorgverzekeraars plaatsgevonden over de hoeveelheid aan diagnosecodes waarbij de oedeemfysiotherapeut declareert op de indicatie 1500. Hierover gaan we met elkaar in gesprek en mag er ruimte zijn voor discussie.

Schrijf je hier in voor deelname op 15 november

Per avond kunnen wij maximaal 500 deelnemers toelaten.

Een dag voor de bijeenkomst wordt de link gedeeld voor deelname aan de bijeenkomst. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Accreditatie is toegekend voor het KRF NL aantekeningenregister Oedeemfysiotherapeut en deelregister Oncologiefysiotherapeut met 3 punten.

Programma 
19.45 uur: (digitale) inloop
20.00 uur: Dieper ingaan op de Richtlijn Oncologie
20.45 uur: Meet & Greet met het bestuur
21.15 uur: Actualiteiten vergoeding oedeemfysiotherapie
22.00 uur: Afsluiting