fysiotek.jpg
09 oktober 2023

- ADVERTORIAL -

FysioTek: "Een onmisbaar hulpmiddel voor elke oedeemtherapeut"

Sinds 2010 heeft Marleen Honing haar praktijk in Huizen, waar ze als oedeemfysiotherapeut actief is. Het is voor haar vanzelfsprekend haar patiënten gedurende het hele behandeltraject bij te staan. Dankzij FysioTek is dit nu mogelijk. "Compressiehulpmiddelen, zoals therapeutisch elastische kousen, vormen een essentieel onderdeel van de behandeling van oedeem. Graag behoud ik de volledige controle hierover. Ik ken mijn patiënten het beste en kan direct reageren. Het oedeem blijft zo onder controle, zelfs als de situatie wijzigt; geruststellend voor  patiënten."

Dankzij de opleiding die ze via FysioTek volgde, meet en levert Marleen nu zelf compressie-hulpmiddelen aan. Al haar collega oedeemtherapeuten  raadt ze aan deze mogelijkheid te benutten. "Het is bijna een vereiste."

Marleen werkt al 12,5 jaar samen met FysioTek. "Geweldig dat ik me geen zorgen hoef te maken over contracten en facturering. Ik meet de hulpmiddelen aan en voer de gegevens in het systeem in. De administratieve afhandeling verloopt soepel. FysioTek is toegankelijk en behulpzaam. En als er iets misgaat denken ze mee en wordt er snel gehandeld."

Het volledige interview lezen of meer informatie over FysioTek? Bezoek dan Fysiotek.nl/interview.

Marleen Honing