nvfl-logo-knip.jpg
06 oktober 2023

Even voorstellen ...

Met het aftreden van Geke van Houten is er een plek vrijgekomen in het bestuur. Gelukkig hebben wij als bestuur iemand bereid gevonden ons te ondersteunen.

We leggen de kandidatuur van Sonja op de ALV van 22 november aan onze leden voor. Graag stelt Sonja zichzelf voor:

“Mijn naam is Sonja de Vlaming en ik ben werkzaam als oncologie- en oedeemfysiotherapeut in de 1e lijn. Ik vind de zorg voor onze doelgroep erg belangrijk en zeer interessant. Maar zeker ook van grote waarde is de bijdrage aan de positionering van onze beroepsgroep in het zorglandschap. Ik geloof sterk in de kracht van samenwerking en voel me vereerd dat ik de NVFL mag ondersteunen met haar taken en projecten. Binnen mijn werk in de 1e lijn sta ik voor zorg op maat, die dicht bij de patiënt en zijn/haar naasten georganiseerd wordt. Daarbij werk ik graag samen met andere (para)medische disciplines en informele zorgverleners in ons oncologiezorgnetwerk. Voor mijn masterthesis deed ik onderzoek naar de diagnostiek van het Axillary Web Syndrome. Ik hoop daar in de toekomst een vervolg aan te mogen geven.

In mijn vrije tijd heb ik een passie voor fotografie en duiken. In het weekend kom je mij vaak in Zeeland tegen voor een duik in de Oosterschelde of Grevelingen. Het leuke is, dat deze twee passies goed te combineren zijn. Mijn vrienden omschrijven mij als een energieke spin in het web met een passie voor mijn vak. De fotografie en het duiken zullen voor de NVFL niet veel bijdragen, maar met bovengenoemde persoonskenmerken hoop ik een waardevolle bijdrage te leveren binnen de vereniging.”

Sonja de Vlaming