Natascha stelt zich voor

30 nov 2018
Ik ben Natascha Plate, 40 jaar, moeder van twee zoons en woonachtig in Lunteren. Inmiddels is het alweer 15 jaar geleden dat ik mijn diploma Fysiotherapie uitgereikt kreeg aan de Hogeschool van Utrecht.

Samenwerken

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in loondienst heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik met mijn compagnon Peter Gardien een samenwerkingsverband aangegaan en hebben we Advies en Beweegcentrum Fysiq Vision opgericht. 
Samen met Peter en negen andere collega’s bieden wij op alle vlakken van ons vak de fysiotherapeutische zorg in Veenendaal en Ederveen op inmiddels drie locaties. Wij zijn een innovatieve praktijk met een Topzorg/Plus-status. In de afgelopen jaren heb ik vele opleidingen gevolgd, waaronder ruim zeven jaar terug de opleiding Oncologiefysiotherapie bij Avans+, en heb deze met goed gevolg afgerond.

Omdat ik geloof in de kracht van samenwerken ben ik sinds zes jaar als bestuurslid bij de Regionale Organisatie voor Fysiotherapeuten Gelderse Vallei actief, waarvan in totaal vier jaar als penningmeester.

Samenwerken is ook belangrijk voor onze gespecialiseerde beroepsgroep. Ik geloof dat een sterk NVFL daadwerkelijk een bijdrage kan leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van de oncologie en oedeemfysiotherapie. Het gaat dan bijvoorbeeld om de positie van oncologie en oedeemfysiotherapeuten ten opzichte van onze stakeholders, maar ook om het organiseren en nog meer kennis ontwikkelen voor onze eigen achterban. Ik ben de leden van de NVFL dankbaar dat ze me op de ALV van 17 november jl. hebben gekozen en dat ik van het bestuur NVFL het vertrouwen heb gekregen om penningmeester te zijn van de NVFL.

Trefwoorden: