ILF vragenlijst chronische oedeem

15 jan 2019
In samenwerking met het International Lymphoedema Framework heeft NLNet een enquête vertaald met betrekking tot chronisch oedeem. Er wordt onder andere gekeken naar de behandelmethoden welke nu worden gebruikt in de verschillende landen en hoe deze worden geregistreerd (de zogenaamde uitkomstmaten). De resultaten worden op het ILF congres in Chicago gepresenteerd!

De International Lymphoedema Framework (ILF) chronisch oedeem uitkomstmaten vragenlijst

Wij willen u uitnodigen deel te nemen aan ons onderzoek. Het is belangrijk voor u om te begrijpen waarom wij deze vragenlijst afnemen en wat het voor u zou betekenen. De vragenlijst helpt ons de effecten van de behandeling van chronisch oedeem, welke voor u van belang zijn, te begrijpen. U bent gevraagd deze vragenlijst in te vullen, aangezien u een van deze aandoeningen heeft of als professional (zorgverlener, productspecialist, etc.) werkzaam bent binnen dit vakgebied.

 

Is de vragenlijst vertrouwelijk?

Er wordt geen persoonlijke informatie gevraagd in de vragenlijst, behalve in welk land u woont en of u patiënt of professional bent. Alle antwoorden die u geeft, worden in Survey Monkey ingevoerd. Dit is een elektronisch beveiligde softwaresite. De resultaten van de vragenlijst zijn beschikbaar voor de mensen die dit project organiseren in uw land en voor het International Lymphoedema Framework, een liefdadigheidsinstelling, welke verantwoordelijk is voor het project.

Trefwoorden: