Ledenraadpleging Praktijkregister 17 aug - 3 sept Laat je stem horen!

20 aug 2020
Meld je nu aan voor de webinars!

Laat je stem horen!

Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering van het KNGF is er een motie over de besluitvorming ten aanzien van een praktijkregister aangenomen. Op grond hiervan heeft het KNGF-bestuur ervoor gekozen een adviserende Ledenraadpleging Praktijkregister voor te leggen aan alle stemgerechtigde leden. Afgelopen maandag kreeg je de raadpleging in je mailbox. Je kunt tot en met donderdag 3 september 2020 kiezen voor een of meerdere oplossingsrichtingen. We doen een dringend beroep op al onze leden om hun stem uit te brengen – ook degenen voor wie de besluitvorming geen directe gevolgen heeft. Jouw stem heeft invloed op de inzet en de kracht waarmee de vereniging de belangen van de fysiotherapie aan beleidstafels kan verdedigen. Deze kracht is van groot belang voor de hele beroepsgroep.

Meld je nu aan voor de webinars

Een Ledenraadpleging over besluitvorming rondom het praktijkregister: het is geen gemakkelijke materie waarover je gaat stemmen. We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt voordat je een keuze maakt. Daarom organiseren we twee webinars. De eerste is vanavond en de tweede komende donderdag. Tijdens deze webinars kun je vragen stellen aan bestuursleden van het KNGF. Meld je nu aan! Dat kan via één van de onderstaande linkjes. Daarna ontvang je de link naar het webinar dat je wilt volgen. 
Webinar 18 augustus 19.00 - 20.15 uur
Webinar 20 augustus 19.00 - 20.15 uur

Vragen & antwoorden

Wat is het standpunt van de KNGF? Waarom juist nu een ledenraadpleging? Zijn het KNGF en SKF concurrenten van elkaar? We krijgen veel vragen over de Ledenraadpleging Praktijkregister. Op onze website houden we deze vragen bij en lees je het antwoord.

Trefwoorden: