Laatste nieuws

01 juli 2021
Oproep voor goed onderzoeksvoorstel

Het Nationaal Fonds tegen Kanker (NFtK), in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD), heeft onlangs de derde ronde Voeding en beweging en kanker gestart.

Lees verder
03 juni 2021
Word jij ons nieuw bestuurslid?

Altijd al iets willen doen voor je beroepsgroep? Interesse om de oncologie- en oedeemfysiotherapie goed op de kaart te zetten? Of om mee te denken over het beleid van de NVFL binnen een gezellig en actief team?

Lees verder
03 juni 2021
LOPPSOZ – Voorzitter Joeri Gilissen aan het woord

Joeri nam onlangs afscheid als bestuurslid NVFL en zet zich nu namens de NVFL volop in voor LOPPSOZ. Graag brengt hij deze organisatie onder je aandacht, zeker ook omdat het invloed heeft op jouw werkgebied.

Lees verder
03 juni 2021
Masterclass Kanker en Werk

Ieder jaar krijgen 40.000 werknemers de diagnose kanker. 'Werk' verdwijnt dan vaak naar de achtergrond. Dat is echt een gemiste kans, want op tijd de juiste aandacht geven aan het behoud van werk bij kanker loont enorm.

Lees verder
03 juni 2021
‘Kijkje achter de schermen’

'Mijn naam is Olga Blok en ik ben oncologiefysiotherapeut in het Leids Universitair Medisch Centrum. Vandaag neem ik jullie mee in ‘Een kijkje achter de schermen’.

Lees verder
27 mei 2021
Online NVFL Congres: Axillary Reverse Mapping

In de 8e podcast aflevering gaan we in gesprek met verschillende sprekers die aanwezig waren tijdens het online Congres van de NVFL.

Lees verder
10 mei 2021
Online NVFL Congres: Podcast Palliatieve zorg, IPT-HOPE en richtlijn oncologie

In deze 7e podcast aflevering gaan we in gesprek met verschillende sprekers die aanwezig waren tijdens het online Congres van de NVFL

Lees verder
30 april 2021
DvdF Online: kijk waar en wanneer het jou uitkomt!

Beleef je eigen Dag van de Fysiotherapeut, maar dan online.

Lees verder
29 april 2021
IPT Hope nieuwsbrief

Recentelijk ontvingen we de IPT-HOPE Nieuwsbrief.

Lees verder
29 april 2021
Oproep onderzoek

Aangenaam, mijn naam is Eline Hoogstra, ik ben lid van NLNet (Nederlands Netwerk voor Lymfoedeem en Lipoedeem) en ERN Primair en kinderlymfoedeem. ERN Is een Europees samenwerkingsverband. Vanuit deze patiëntenwerkgroep ontstond het Patient Journey- project.

Lees verder