antoni-van-leeuwenhoek-2.jpg
09 juni 2022

Symposium Oncologie in Perspectief

Op 9 jun 2022 organiseren oncologieverpleegkundigen en paramedici uit het Antoni van Leeuwenhoek het symposium Oncologie in Perspectief in Theater de Meervaart in Amsterdam.

Dit is een symposium waar je als deelnemer nieuwe kennis opdoet, ervaringen uitwisselt en collega's uit verschillende disciplines ontmoet. Na een plenaire start wordt er een diversiteit aan onderwerpen aangeboden in parallelsessies en workshops waarin jij als deelnemer zelf je keuze kunt maken.

Er staan 28 inspirerende en interessante sessies op het programma. Tijdens de plenaire ochtendsessie zal oncoloog John Haanen de nieuwste ontwikkelingen rond celtherapie delen. Tijdens de afsluitende plenaire sessie vertellen Andre van Duin, documentaire maken Linda Hakeboom en oncologisch chirurg Hester van Oldenburg hoe zij omgingen met hun kankerdiagnose en behandeling. Mis het niet!

Lees het programma en meld je aan