hogeschool-amsterdam.jpg
24 juni 2022

Save the date: Symposium ‘Werk & Kanker’

Symposium ‘Werk & Kanker’ op 24 juni 2022. 'Ieder jaar krijgen ongeveer 50.000 werkenden de diagnose kanker. Wat kan er spelen bij werkenden met kanker en in de jaren na de diagnose? Wat is er mogelijk? Wat helpt en wat niet? 

‘Werk & Kanker’
Het symposium waarop de praktijk van werk met en na kanker centraal staat.  

Interesse?!
De officiële aanmeldingsprocedure gaat in april 2022 van start. Laat via dit formulier jouw gegevens achter en ontvang als één van de eersten bericht dat je je kan aanmelden. Op die manier ben je gegarandeerd van een plekje! 

Inhoud symposium Werk & Kanker
Naast voorbeelden vanuit de praktijk, staan tijdens het symposium inhoudelijke thema’s in de schijnwerper. Zowel voor de werkenden zelf, als voor leidinggevenden, HR, coaches en andere professionals wordt het een interessante middag. Verdiepend, praktisch en interactief.  

Aan het begin van de middag vertel ik over de uitkomsten van mijn promotieonderzoek ‘Werk na kanker’. Ook kun je je inschrijven voor twee workshopsrondes; er is keuze genoeg dus voor ieder wat wils! Er zal gedurende de middag ook ruim gelegenheid zijn voor onderling contact.  

Het symposium vindt op vrijdagmiddag 24 juni 2022 plaats in het Wibauthuis van de Hogeschool van Amsterdam. Deelname is kosteloos. Op dit moment gaan we ervan uit dat het een fysiek congres wordt.  

Laat HIER je gegevens achter.

Ik kijk uit naar je komst! 

Met vriendelijke groet,  

Drs. Ingrid Boelhouwer
Docent / onderzoeker 
Promotieonderzoek Werk na kanker  


Hogeschool van Amsterdam 
Toegepaste Psychologie 
Wibauthuis / Wibautstraat 3b / 1091 GH Amsterdam '