2e-natationaal-prehabilitatie-congres.png
08 september 2022

2e Nationaal Prehabilitatie congres

Op 8 september 2022 zal het 2e Nationaal Prehabilitatie congres plaatsvinden in Eindhoven.

Prehabilitatie, Fit4Surgery, PREHAB, Better in - Better out, Fit2Fight zijn allemaal benamingen voor de revolutionaire gedachte om de conditie van patiënten te verbeteren vóór een behandeling. De fitheid van patiënten bepaalt hoe zij een grote operatie doorstaan. We kunnen patiënten fit maken vóór hun operatie. Alle patiënten Fit4Surgery!

Alle pijlers van prehabilitatie komen aan bod: training, voeding, leefstijl, mentale ondersteuning en anemie correctie maar juist ook de synergistische werking van de pijlers. Van de experts krijgt u de diepgang; van koplopers de resultaten, van wetenschappers de nieuwste ontwikkelingenen en van managers de financiële basis.

Lees verder