de-achtbaan-van-kanker-klein-2.png
02 september 2022

NVFL Congres ‘De achtbaan van kanker en lymfoedeem’

Het NVFL congres vindt dit jaar live plaats op 2 en 3 september 2022. Deze keer in Biddinghuizen bij Walibi, met als thema ‘De achtbaan van kanker en lymfoedeem’. Over de inhoud vertellen we binnenkort meer!

Kanker hebben treft de partner en/of het hele gezin en daarom is het mogelijk familieleden mee te nemen. Zij kunnen tegen een gereduceerd tarief het park in. Ook is het mogelijk een bungalow te boeken bij Walibi-village

Heb je interesse om in Walibi te overnachten - met of zonder gezin - laat het ons dan weten. Het zit namelijk zo: hoe meer bungalows we met elkaar boeken, hoe hoger de korting. In eerst instantie is het uitgangspunt de prijs zoals vermeld op de website. 
Mail naar info@nvfl.nl om aan te geven dat je een bungalow wilt boeken. Wij inventariseren en onderhandelen met Walibi.

Kijk op onze speciale congreswebsite voor alle informatie over programma, sprekers en inschrijving!

 

Klik op de flyer om te vergroten