iknl.png
15 december 2022

IKNL-congres ‘Kanker en leven’

Vrijdag 12 mei 2023 - Het congres heeft een hybride vorm

Voor mensen die leven met kanker is het belangrijk dat de zorg vanuit het ziekenhuis naadloos aansluit op de eerstelijns zorg. Zorgverleners uit de eerste lijn werken steeds vaker met elkaar samen in oncologiezorgnetwerken. Op het congres Kanker & Leven op 12 mei 2023 staat de vraag centraal hoe we de zorg voor de gevolgen van kanker in oncologiezorgnetwerken, informele zorg en medisch technische zorg vanuit het ziekenhuis met elkaar kunnen verbinden.

Het congres heeft een hybride vorm: in de ochtend volgt u de landelijke livestream vanuit huis en in de middag organiseert de Taskforce Cancer Survivorship Care, IKNL en de NFK in samenwerking met verschillende ROS’ en regionale symposia op verschillende locaties in het land.

Meer lezen en aanmelden