wetenschap-door-water.jpg
28 mei 2023

"Wetenschap door water" (Science Per Aquam)

Op 28 mei 2023 organiseert Prof. Dr. Sergio Gianesini een wetenschappelijke meeting

met de volgende missie:

"Wetenschap door water" (Science Per Aquam). De missie wordt bereikt door middel van theoretische en praktische cursussen over de hele wereld aan te bieden, met uiteindelijk een internationale presentatie met wetenschappelijke feiten over veneuze- en lymfatische aandoeningen en behandeling in water. Een ander doel is samenwerking tussen verschillende specialismen.

De belangrijkste focus van het evenement van 28 mei zal liggen op veneuze en lymfatische ziektebeelden, in het bijzonder met betrekking tot oedeembeheersing.

Bovendien zullen de opgedane inzichten in de technische hydrotherapie-aspecten nuttig zijn voor de aanwezigen om dit nuttige therapeutische hulpmiddel actief toe te passen in de praktijk.

Een actieve betrokkenheid van de algemene en multi-(para)specialistische geneeskunde zal dit mogelijk maken. Lees meer in de bijlage en meld je aan. Registratie is gratis. Hotelovernachting en vlucht naar Venetië zijn voor eigen rekening. Vanaf het vliegveld zijn er shuttles naar Albarella Island. 

Mail naar [email protected] voor meer info en registratie.