23 juni 2021

NPi Service

De fysiotherapie blijft in beweging. Nieuwe inzichten, methodieken en evidence volgen elkaar op. Niet altijd eenvoudig om alle belangrijke ontwikkelingen bij te houden. Er komt al zoveel op ons af! Om toch op de hoogte te blijven van de meest relevante artikelen en inzichten uit het vakgebied, biedt de NVFL zijn leden toegang tot de NPi-service.

Ontwikkelingen in het vakgebied

Hoe blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen? En hoe vertaal je deze informatie allemaal naar de praktijk? Om de meest relevante artikelen en inzichten uit het vakgebied bij te kunnen houden, biedt de NVFL in samenwerking met het KNGF haar leden gratis toegang tot de NPi-service. Het KNGF wil je niet alleen ontzorgen, maar ook ondersteunen in je beroepsinhoudelijke ontwikkeling. Je ontvangt elk jaar:

  • 240 handzame Nederlandstalige samenvattingen van recente artikelen uit relevante vakliteratuur (referaten)
  • per referaat een vertaalslag naar de praktijk door thema-experts
  • Minimaal 10 webcasts (1 per thema) door een thema-expert
  • 10% korting op beschikbare NPi-cursussen

Voor leden van de NVFL is met name de NPi-service Lymfologie- en oncologie interessant, maar andere onderwerpen zijn ook zeker interessant om te bekijken.

Toegang , vragen en antwoorden

Als NVFL-lid maak je gratis gebruik van de NPi-service. Dat betekent een voordeel van maar liefst € 410,- per jaar. Maak je een account aan, dan vindt er een automatische controle van je NVFL-lidmaatschap plaats. Met je account krijg je vervolgens volledige toegang tot alle beschikbare referaten, webcasts en toetsen. Je vindt er ook instructies, veelvoorkomende vragen en ondersteuning.