geerts-strik-3.jpg
22 november 2022

Geert Strik, Bestuurslid

In november 2022 toegetreden tot het NVFL-bestuur

Mijn naam is Geert Strik en ik woon in Weesp.
Sinds 1996 ben ik werkzaam als Oedeemfysiotherapeut, eerst in loondienst bij Fysiotherapie de Haak in Almere Haven en vanaf 2000 als maat binnen de maatschap. Al deze jaren ben lid geweest van de NVFL en actief geweest binnen een IOF bestaande uit NVFL leden uit het Amsterdamse. Vanaf +/- 2002 heb ik voor het NPi lesgegeven in de cursus Oedeemfysiotherapie.

Sinds 2019 ben ik gestopt met mijn werk als Oedeemfysiotherapeut en sinds begin van dit jaar ook als docent bij het NPi. Al snel kwam de vraag vanuit het bestuur van de NVFL of ik actief wilde worden binnen het bestuur en dan vooral rond alle financiële zaken. Voor mij een kans om “vanaf de zijlijn” toch nog actief te kunnen zijn binnen mijn vakgebied.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

Werkzaamheden

Ik zal de komende jaren (tot mijn 67e) samen met Natascha Plate de vinger aan de pols houden bij alle uitgaven en inkomsten. Wij zullen een verantwoorde begroting opstellen waarbij we zorgen dat er geen overbodige uitgaven zijn. Kortom, we blijven op de kleintjes letten. Tegelijkertijd zorgen we voor voldoende budget om belangrijke zaken voor onze vereniging te kunnen blijven uitvoeren. Zoals een interessant congres op een mooie locatie met goede sprekers, Webinars voor onze leden, het ondersteunen van relevant wetenschappelijk onderzoek, het vernieuwen van de twee beroeps competentie profielen etc. etc.