kill-the-basterd-liggend.jpg
16 maart 2023

Boekentip: Kill the bastard van Renske van Schie - advertentie -

Een hulpboek bij borstkanker.

'Ik hoor nog te vaak om me heen dat patiënten niet gewezen zijn op oncologische fysiotherapie. Juist door hier tijdig mee te starten, kunnen lotgenoten fitter blijven en zijn ze beter af in hun herstel na de behandelingen. 

Het jaar van medische behandelingen heb ik gebruikt als een les voor de rest van mijn leven. Ik wil met mijn ervaringen lotgenoten helpen.
Om deze reden heb ik een boek geschreven dat het hele proces vanaf diagnose tot en met herstel beschrijft. Niet alleen lotgenoten maar ook naasten kunnen meelezen.

In het boek staan bij alle fasen bruikbare tips en verwijzingen. De focus is op de eigen invloed die de patiënt heeft.  Zo informeer ik over de vragen die ze kunnen stellen aan artsen, wat er qua voeding mogelijk is, dat bewegen essentieel is in het proces, dat er veel hulp beschikbaar is en dat de mindset heel belangrijk is.

Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen voor borstkanker.

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te bereiken die hulp kunnen gebruiken als ze de diagnose borstkanker krijgen.'

Renske van Schie
Auteur Kill the bastard - hulpboek bij borstkanker