Kwaliteitsregister Oedeemfysiotherapie

De kwaliteit van de oedeemfysiotherapeut wordt gewaarborgd door twee registers: Kwaliteitsregister Fysiotherapie NL en het Register Stichting Keurmerk Fysiotherapie (SKF). Beide registers worden erkend door zorgverzekeraars.

Beroepsprofiel Oedeemfysiotherapie

De ALV van het KNGF op woensdag 9 juni 2021 stelde de herijkte beroepskolom en het beroepsprofiel Fysiotherapeut vast. Deze vormen de basis voor de hervorming van de overige beroepsprofielen, dus ook van de oedeemfysiotherapeut. De beroepsinhoudelijke verenigingen trekken gezamenlijk op in de aanpassing van de beroepsprofielen.

Opleidingen Oedeemfysiotherapie

Aan welke onderwijsinstellingen kun je een NVFL erkede Post-HBO opleiding Oedeemfysiotherapie volgen? Je leest het op de volgende pagina. Na afronding van de opleiding kun je je inschrijven in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie NL (KRF NL) aantekeningenregister Oedeemfysiotherapeut en het Register Stichting Keurmerk Fysiotherapie (SKF).

Zoek een oedeem- en/of oncologiefysiotherapeut

Op www.defysiotherapeut.com vind je alle geregistreerde oedeem- en/of oncologiefysiotherapeuten. Ook vind je fysiotherapeuten Fitheid bij kanker die ingeschreven staan in Onconet.

 

Kijk voor de beste professional dichtbij jou in de buurt. 

test