registratie-klein.jpg
09 april 2024

NVFL-leden blijft Onconet registratie in 2024 gratis

Voor NVFL-leden blijft Onconet registratie in 2024 gratis!

Nadat vorig jaar de tripartite samenwerking met KNGF, NVFL en Onconet gestopt is, moesten er een aantal zaken ontvlochten worden. De NVFL en Onconet vinden eenheid en samenwerking in de beroepsgroep enorm belangrijk. We streven ernaar om de zorg voor onze patiënten zo goed mogelijk met elkaar te regelen. Daar horen ook vindbaarheid en evidentie duidelijk bij. We zijn daarom verheugd het nieuws met jullie te delen dat de samenwerking tussen de NVFL en Onconet doorgaat.

In 2024 betekent dit dat NVFL-leden die ook bij Onconet ingeschreven zijn, gratis ingeschreven zijn bij Onconet door middel van hun NVFL-lidmaatschap. De NVFL draagt licentiekosten af aan Onconet om dit mogelijk te maken.

De NVFL en Onconet zullen in 2024 deze gelden gebruiken om te bouwen aan een gezamenlijke onderzoeksagenda. Hiermee willen we de positie van de fysiotherapeuten werkzaam in de oncologie verder te versterken.

De samenwerking gaat verder dan een gezamenlijke onderzoeksagenda. Zo is de jaarlijkse bijscholing, 13 april 2024, in samenwerking met elkaar georganiseerd. Om in contact te blijven met onze beider leden, zullen we later dit jaar onderzoeken welke behoeften voor bijscholing er nog meer zijn.

We hopen jullie snel te spreken en te treffen.

 

Namens de besturen Onconet en NVFL