lymfoedeem-dag--terugblik.jpg
03 april 2024

Terugblik congres Nationale Lymfoedeemdag

Met immense dankbaarheid kijken we terug op de succesvolle Nationale Lymfoedeemdag die plaatsvond in 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch.

Het was een dag van inspiratie, kennisdeling en verbinding. Het was fantastisch om te zien hoe het gemeenschappelijke doel van het congres mensen met lymfoedeem en de ondersteunende zorgprofessionals bij elkaar bracht. Laten we deze verbindingen koesteren en blijven streven naar betere zorg en ondersteuning voor mensen met lymfoedeem.

Een speciale dank gaat uit naar alle sponsoren die dit evenement mogelijk maakten. Zonder jullie betrokkenheid zou dit niet mogelijk zijn geweest.

Aan onze gewaardeerde sprekers: jullie expertise, passie en bijdragen hebben ons geïnspireerd en nieuwe inzichten gegeven. Deze positieve impact zal de gemeenschap van lymfoedeempatiënten en zorgverleners ten goede komen.

Aan alle aanwezige patiënten, oedeemfysiotherapeuten en huidtherapeuten: jullie aanwezigheid heeft waardevolle interacties mogelijk gemaakt en getuigt van jullie toewijding aan het verbeteren van het leven van mensen met lymfoedeem.

Het spijt ons dat we niet iedereen konden verwelkomen, omdat het evenement uitverkocht was. We hopen in de toekomst meer kansen te hebben om samen te komen en ervaringen te delen.

Nogmaals, hartelijk dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van de Nationale Lymfoedeemdag. Samen maken we echt een verschil.