apps.jpg
06 februari 2024

Zelfzorgapp Untire Now

Zelfzorgapp Untire Now verkrijgbaar in de Appstore van kanker.nl

Untire Now is een zelfzorgapp waar veel vraag naar is vanuit zorgverleners en (ex-) kankerpatiënten. De app is ontwikkeld door psycho-oncoloog dr. Bram Kuiper, Phd en het team van Tired of Cancer. Tot voorheen was de app enkel beschikbaar via specialisten in de zorg. Nu kan deze zonder doorverwijzing worden aangeschaft in de Appstore van kanker.nl.

Met behulp van de app kunnen mensen die kanker hebben (gehad) meer grip krijgen op hun energiebalans. Dit gebeurt door inzicht in de energiebalans te creëren en oefeningen te doen die gericht zijn op conditieverbetering en stressvermindering. Ook kunnen gebruikers van de zelfzorgapp informatie lezen over thema's die het energieniveau beïnvloeden, zoals angst, grenzen of slaap. De (ex-)kankerpatiënt krijgt na aanschaf van de app een jaar toegang tot het programma. Zo kunnen de thema's op eigen tempo worden doorlopen.

De kosten van de app zijn € 65,-, maar dankzij het tegoed van KWF Kankerbestrijding kan de zelfzorgapp eenmalig gratis worden aangeschaft via: https://lnkd.in/eM9NQdu6.