nvfl-logo-knip.jpg
22 november 2023

Najaars-ALV en symposium 'Multidisciplinair samenwerken'

De komende ALV is op 22 november op een centrale locatie in Utrecht met aansluitend het jaarlijkse symposium.

Locatie: Paushuize, Kromme Nieuwegracht 49, 3512 HE Utrecht

We starten met een broodmaaltijd om 17.00 uur, waarna aansluitend de ALV en het symposium plaatsvinden.

In de najaars-ALV volgt de definitieve uitkomst uit de overleggen met OncoNet en het KNGF betreffende de samenwerking, wordt er gestemd over het uitbreiden van het bestuur met onze collega Sonja de Vlaming en presenteren we de nieuwe plannen voor 2024.

Na de regiobijeenkomsten over samenwerken in oncologiezorgnetwerken en het samenwerken met andere gespecialiseerde fysiotherapeuten dit jaar, is het NVFL-symposium met het thema ‘multidisciplinair samenwerken’ als laatste onderwerp over samenwerken. Deze scholing gaat over de inhoud van behandeling die andere paramedici kunnen bieden voor onze patiënt en welke symptomen of signalen je als oedeem- of oncologiefysiotherapeut kunt krijgen waarbij je het samenwerken met een andere discipline kan inzetten.

We kijken uit naar een prettige combinatie tussen vakinhoud en het bespreken en presenteren van ontwikkeling van de vereniging.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan deze bijeenkomst. Er zijn wel beperkte plaatsen, wacht niet te lang met inschrijven.

Inschrijven voor het symposium en de ALV doe je hier

Kom je alleen naar de ALV?
Stuur dan een e-mail naar [email protected] o.v.v. je naam en KNGF relatienummer.