nl-long-covid-website.jpg
19 april 2024

Nederlands Long COVID Dag 2024

Vrijdag 19 april 2024 - Academic Medical Education (AME) organiseert in samenwerking met een Stichting Long COVID en een expert Organiserend Comité, de 'Nederlandse Long COVID Dag 2024'.

Een belangrijke dag met als doel de vele vragen rondom Long COVID in perspectief te brengen en een breed educatief programma te bieden om Long COVID-patiënten optimaal te begeleiden en te behandelen. 

Hoewel de bijeenkomst 'Nederlandse Long COVID Dag 2024' voornamelijk gericht is op (para)medische professionals, zal elke presentatie worden afgesloten met een samenvatting specifiek bedoeld voor patiënten met Long COVID. Patiënten zijn dan ook van harte welkom om deze dag online bij te wonen.

Zij geloven dat deze dag van belang kan zijn voor jouw organisatie en jouw doelgroep, en daarom willen zij jou vragen om een niet-financiële endorser te worden. Als endorser vragen zij jou om jouw netwerk op de hoogte te stellen van deze dag en eventuele updates richting de dag toe (bevestigde sprekers, programma, locatie, etc.).

Dit kan onder andere inhouden dat je de informatie plaatst op de website van jouw organisatie/praktijk, ons promotiemateriaal verspreidt onder jouw collega's en het promoot via sociale media.

Als tegenprestatie bieden zij graag het volgende:

  • Vermelding van jouw organisatie/praktijk en logo op ons promotiemateriaal zoals onze website, flyers, nieuwsbrieven en het programmaboek.
  • Cross-promotie op Twitter of Facebook.
  • Een korting van 25% voor alle medewerkers en onderzoekers binnen jouw organisatie/praktijk.
  • Twee gratis face-to-face registraties.
  • Online deelname voor patiënten gratis is.

We hopen dat je in de gelegenheid bent ons te helpen met het bereiken van potentiële deelnemers, aangezien deze bijeenkomst hen een unieke kans biedt om de nieuwste ontwikkelingen op dit kritieke gebied te leren en te bespreken, en contact te leggen met belangrijke leden op het gebied van de gevolgen van Long COVID.

Als jij en jouw organisatie interesse hebben in het endorsen van deze informatieve en belangrijke dag, zou je mij dan het logo van jouw organisatie/praktijk op willen sturen zodat ik deze op de promotiematerialen kan zetten?

Heel erg bedankt voor jouw aandacht, en we horen graag van je.

Klik hier voor meer informatie, programma, registratie en aanmelden.