23 juni 2021

Onder de indruk van jou

Nu verkrijgbaar: uniek fotoboek over de mens achter lymf- en lipoedeem!

Bekendheid

Elke dag opnieuw zijn patiënten met lymfoedeem en lipoedeem bezig met hun uiterlijk en de verplichting om compressie te dragen. Vaak krijgen ze te maken met onbegrip. Meer bekendheid over lymfoedeem en lipoedeem is daarom belangrijk. Een snellere herkenning van de ziekte kan bovendien helpen bij het maken van een vroegtijdige diagnose. Onnodig leed kan zo worden voorkomen. Om de weg naar meer begrip vrij te maken is dit boek met persoonlijke verhalen van patiënten gemaakt.  Het zijn indrukwekkende verhalen die een ding gemeenschappelijk hebben. Lymfoedeem of lipoedeem komen altijd ongevraagd op je pad…

Naast het boek is er ook een mobiele expositie die gebruikt kan worden in ziekenhuizen, inloopcentra, op congressen en bijeenkomsten. Een selectie van foto’s zullen als expositie door het hele land gaan reizen. Een aanvraag voor de expositie kan ingediend worden via info@lymfoedeem.nl.

Vanaf nu kan je dit prachtige fotoboek ‘Onder de indruk van jou’ met 28 portretten en verhalen van lymfoedeem- en lipoedeempatiënten bij het Nederlands Lymfoedeem Netwerk (NLNet) bestellen. De kosten zijn € 25,- exclusief verzendkosten.